Microgame Membantu Permainan Lady Luck Debut di Itali
Toto

Microgame Membantu Permainan Lady Luck Debut di Itali

Lady Luck Games telah mengesahkan dalam kenyataan akhbar bahawa syarikat itu bersedia untuk memasuki pasaran iGaming Itali dengan Microgame , platform pengagregatan terkemuka dalam industri. Microgame sudah menguasai lebih macau prize daripada 50 pengendali dan menawarkan produk kepada 130+ jenama , dengan Lady Luck Games kini berpeluang untuk masuk dengan cadangan uniknya sendiri di Itali, bidang kuasa iGaming yang diidamkan untuk pembekal dari jauh dan luas.

Microgame Mengalu-alukan Permainan Lady Luck ke Pasaran Itali
Lady Luck Games akan membawakan pelbagai tajuk, termasuk En. Alchemister, Valholl: Wild Hammers, Astro Anna, The Treasures of Tizoc, SpinJoy Society Megaways, dan Beetle Bailey antara tajuk lain. Mengulas mengenai peluang ini, Ketua Pegawai Eksekutif LL Lucky Games AB Mads Jørgensen berkata:

Itali ialah pasaran kedua terbesar di Eropah, dan kami gembira untuk SGP Hari Ini memasukinya dengan Microgame, yang merupakan rakan kongsi strategik Itali yang sangat penting. Ini adalah langkah penting bagi kami dan salah satu daripada banyak lagi yang akan datang.

Ketua Pegawai Eksekutif LL Lucky Games AB Mads Jørgensen
Marco Castaldo, Ketua Pegawai Eksekutif Microgame, juga mengalu-alukan peluang itu dan berkata bahawa syarikat itu sentiasa mencari untuk memberikan pengalaman terbaik kepada pemain. Lady Luck Games menyediakan jenis tajuk Pengeluaran Sidney yang menarik perhatian dan bunyi permainan yang platform berminat untuk ditampilkan dan bergerak ke hadapan. Microgame kini mempunyai lebih daripada 50 pelanggan B2B dan menjangkau lebih 50 tahun pengalaman dalam sektor iGaming.

Microgame sebelum ini bekerjasama dengan Flows, penyelesaian tanpa kod dan pemalam yang memudahkan pelbagai operasi untuk rakan kongsi dan menjadikannya lebih mudah untuk membangunkan dan menyampaikan produk pada kos yang lebih rendah. Microgame juga telah membantu MGA Games memasuki pasaran Itali pada bulan September dan membantu GSG tahun lepas.