Partai Taiwan Anyar Nglawan Stigma Sekitar Game Mahjong
Toto

Partai Taiwan Anyar Nglawan Stigma Sekitar Game Mahjong

Partai Taiwan sing mentas didegake wis ngangkat platform aneh – para pendiri pengin mbusak reputasi sing rada surem saka mahjong game Cina ing abad ka-19 lan “nggawe game kasebut maneh”.

Partai Taiwan Anyar Kepengin Promosi Mahjong
AFP nglaporake manawa pemilik parlor mahjong Taiwan Kuo His wis miwiti partai politik sing diarani Mahjong the Greatest kanthi tujuan tunggal “nggawe mahjong Hongkong Prize maneh”.

Partai pengin martakaké mahjong minangka “rekreasi sah” lan bakal bisa kanggo hadiah dhuwit lan manggonke taruhan diijini minangka bagéan saka game.

Proyek politik sing diwiwiti wulan kepungkur wis sukses narik 120 anggota. Kuo Pangarep-arep dheweke tekan 10.000 ing pungkasan Desember 2022. Pangarep-arep dheweke adhedhasar kasunyatan manawa ing Taiwan, sekitar 4-5 yuta wong main game kasebut.

Playing mahjong ora ilegal ing Taiwan, Nanging, game katon karo mata curiga amarga biasane digandhengake karo gambling . Gambling, ing tangan liyane, wis strictly dilarang ing negara.

pemain Mahjong lan parlors asring pestered dening polisi sing nggawe kir lan gropyokan supaya kanggo mesthekake ana gambling melu. Dadi akeh sutresna mahjong isin main amarga wedi ditahan polisi.

Ajining diri mgayomi saka game Cina lawas-lawas amarga kasunyatan sing sawetara kelompok pidana wis digunakake game kanggo nggawe bathi dening Pragmatic Demo ngatur gambling Illegal ing game mahjong – kegiatan ilegal sing dikenal cukup lucrative.

Mahjong Bisa Nggawe Wong Sepuh Luwih Seneng
Kuo His, sing umure 65 taun, nyoroti manawa mahjong misuwur banget ing antarane wong tuwa ing Taiwan sing udakara 17% saka populasi.

Amarga persentase 23,5 yuta pedunung ing negara kasebut dijangkepi mundhak dadi 20% ing taun 2025, Kuo His duwe dhasar sing kuat kanggo ngembangake Keluaran Sidney partai.

Minangka pemilik saka salon mahjong, wis kapentingan pribadi lan bisnis ing owah-owahan saka aturan lingkungan game, nanging uga underlines sing pengin mahjong dadi titik kumpul kanggo wong tuwa.

Saiki, umume warga Taiwan sing umure luwih saka 65 taun tetep ing omah lan nonton TV amarga ora ana sing kudu ditindakake.

Nanging, pangadeg Mahjong Greatest pracaya sing mbusak stigma watara mahjong bakal menehi kesempatan kanggo wong tuwa teka bebarengan, muter game, duwe interaksi sosial karo wong umur, lan, Akibate, nambah kualitas urip.